miércoles, 13 de noviembre de 2013

La Festa Major!
Ja hem celebrat la Festa Major del nostre poble! Durant una setmana hem fet activitats relacionades amb tots els actes de la Festa!Els nens de la classe dels mitjans i els grans hem elaborat un Nano amb paper de diari i pintura, per jugar a l'aula i lluir-lo el dia de la Cercavila, juntament amb els altres Nanos que tenim a l'escola.


També vam decorar el fanalet per dur a la rua de Sant Martí, vam pintar un mocador, i ens vam disfressar de diables amb uns vestits que va portar la   Martina A.El divendres vam fer toc de vermut a l'escola, amb audicions de gralles i en finalitzar vam fer un aperitiu!  mmmm estava molt bo!
I el dia de la Cercavila vam anar tots junts des de l'escola a veure els gegants, els Nanos... gràcies a tots per la vostra participació!Per finalirzar la Festa Major els nens de la classe dels grans vam anar d'excursió a l'Ajuntament a veure els Gegants nous i l'exposició dels 40 anys dels Castellers d'Altafulla. Allí ens va rebre l'Alcalde i ens va donar un petit obsequi. Moltes gràcies!


No hay comentarios:

Publicar un comentario