martes, 19 de abril de 2011

Els aliments!!

Que bé que ens ho hem passat en aquesta unitat de programació, ja que hem tastat gustos nous, textures diferents... sobretot els més petits que cada dia descobriem un aliment nou, com la pasta bullida, la farina, les fruites...

Als més grandets ens han deixat manipular estris de cuina, com ara cassoles, paelles, culleres... i ens donaven menjar perquè cuinessim! ara ja us sabrem fer el dinar!! I també vam jugar amb les capses d'experimentació, amb pasta, arròs...A més, els nens de la classe dels esquirols vam anar d'excursió al mercat i cada un de nosaltres portava una bossa per comprar moltes verdures!

I els nens de la classe de les tortugues vam anar d'excursió al castell d'Altafulla, i ens vam emportar una sorpresa quan vam cridar a la Bruixa Xoixeta i va sortir a saludar-nos!
Per acabar aquesta unitat de programació vam fer activitas relacionades amb la mona de pasqua, vam jugar amb xocolata i vam fer una mona per endur-nos a casa amb plomes i lacasitos!

I també vam fer una jornada de portes obertes a la nostra escola on vau poder veure un video de Sant Jordi i tots junts vam berenar "la mona" que haviem fet amb xocolata! que bona que estava!!


Volem aprofitar per desitjar-vos que passeu unes bones vacances de Setmana Santa!No hay comentarios:

Publicar un comentario