jueves, 17 de diciembre de 2009

El Dia d'Aragó i el Dia de Colòmbia!

Com ja sabeu a l'escola hem començat a fer una activitat conjuntament amb l'AMPA que és diu "Vine a conèixer la meva terra".

El 13 d'octubre vam còneixer costums i tradicions de la cultura Aragonesa de la mà de Yolanda, que ens va portar dibuixos de cabezudos perquè els pintessim!




També ens va portar frutas de Aragòn i el Diego va venir vestit de baturro, que és el vestit típic de les festes d'Aragó i vam acabar la festa ballant amb la música aragonesa!






Avui han vingut el Carlos i la Silvia i hem celebrat el dia de Colòmbia a l'escola!




Per conèixer una mica més aquesta terra hem vist el típic sombrero vueltiao, una chiva i una tenda amb fruites i verdures del país.




També hem vist un element molt típic de Colombia: el cafè. L'hem tocat, olorat... i hem fet un petit treballet per endur-nos a casa.







Per acabar la festa hem ballat a bon ritme i hem menjat bocadillos de guayaba con queso, buñuelos i hem begut agua de panela!




Volem agraïr la col.laboració de la Yolanda, el Carlos i la Silvia que s'han implicat molt en aquestes activitats i us animem a tots perquè proposeu activitats relacionades amb la vostra terra, acceptem totes les propostes!

1 comentario:

  1. Què xulo!!!Quines activitats més interessants. Qui s'ho passa millor els papes i les mames, els nens i les nenes o les profes. Moltes, moltes felicitats!!!

    ResponderEliminar